top of page
REFESA és una empresa familiar fundada l'any 1988 amb l'experiència de 4 generacions dedicades al món del reciclatge de la ferralla i dels metalls. Després de més de 30 anys al sector, continuem treballant amb la mateixa il·lusió que el primer dia, anticipant-se i adaptant-se a les normatives ambientals i integrant millores tecnològiques en el tractament dels residus que gestiona. 
pinça vermella desballestament de vehicles
logo Refesa reciclatge feralla andorra

REFESA és una empresa familiar fundada l'any 1988 amb l'experiència de 4 generacions dedicades al món del reciclatge de la ferralla i dels metallsDesprés de més de 30 anys al sector, continuem treballant amb la mateixa il·lusió que el primer dia, anticipant-se i adaptant-se a les normatives ambientals i integrant millores tecnològiques en el tractament dels residus que gestiona. 

 

Gràcies a la millora de les tecnologies, a l'exigència cada cop més forta de la societat i a la voluntat de ser respectuosos amb el medi ambient, hem integrat també el reciclatge d'altres tipus de materials i objectes que han arribat al final de la seva vida útil.

Posar a la disposició d'empreses d'Andorra i als ciutadans, les instal·lacions, per tal de contribuir en la preservació del medi ambient, fent possible el reciclatge de molts objectes i materials.

MISSIÓ
VISIÓ

REFESA vol continuar sent una empresa de referència al principat en el sector del reciclatge de ferralla i residus.

VALORS

Qualitat de les activitats, seguretat i salut dels treballadors i protecció de l'entorn fomentat en la política de gestió.

SERVEIS

Davant de l'evolució del mercat i de l'aparició de noves tecnologies, GRUP REFESA ha anat integrant nous serveis fins a arribar a cobrir tot el ventall de residus que trobem avui en dia. Dins de la seva oferta trobem: el reciclatge de residus valoritzables i no valoritzables, la descontaminació de Vehicles Fora d’Ús (VFU) i posterior desballestament, la compravenda de maquinària i recanvis d'ocasió, la gestió de residus de tallers mecànics, la destrucció de suports de dades i documents, la gestió de residus de la construcció i el transport i recollida de residus, incloent-hi els residus perillosos, entre ells l’amiant. A més, l'entitat ofereix un servei de lloguer de contenidors i sacs per a la construcció, buidatge i desmantellament de locals, venda de recanvis d'ocasió i compravenda de maquinària d'ocasió. 

Tanmateix, des del grup apostem de manera molt significativa pel Reciclatge d'Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE). Actualment, som l'única empresa del país autoritzada a realitzar el tractament d'aquests tipus de residus a Andorra. Se n'encarrega del seu desmuntatge i n'efectuem la descontaminació adient perquè els diferents components puguin ser reutilitzats, contribuint així a l’economia circular donant-los una nova vida.

Autoritzacions gestors de residus

Transport

Emmagatzematge

Tractament

REFESA Recuperacions Fèrriques SAU

Carrer Pobladó, 21,
AD500, Andorra la Vella

Tel. +376 722 607

L'horari d'atenció al client és:

de 8h a 13h i de 15h a 18h de dilluns a divendres.

REFESA és membre de:

Agreda, associació de gestors de residus d'Andorra.
Atmca, associació de transport de mercaderies i carburants d'Andorra.
bottom of page