top of page
REFESA és una empresa familiar fundada l'any 1988 amb l'experiència de 4 generacions dedicades al món del reciclatge de la ferralla i dels metalls. Després de més de 30 anys al sector, continuem treballant amb la mateixa il·lusió que el primer dia, anticipant-se i adaptant-se a les normatives ambientals i integrant millores tecnològiques en el tractament dels residus que gestiona. 
Logo refesa 1.png

REFESA és una empresa familiar fundada l'any 1988 amb l'experiència de 4 generacions dedicades al món del reciclatge de la ferralla i dels metallsDesprés de més de 30 anys al sector, continuem treballant amb la mateixa il·lusió que el primer dia, anticipant-se i adaptant-se a les normatives ambientals i integrant millores tecnològiques en el tractament dels residus que gestiona. 

 

Gràcies a la millora de les tecnologies, a l'exigència cada cop més forta de la societat i a la voluntat de ser respectuosos amb el medi ambient, hem integrat també el reciclatge d'altres tipus de materials i objectes que han arribat al final de la seva vida útil.

Posar a la disposició d'empreses d'Andorra i als ciutadans, les instal·lacions, per tal de contribuir en la preservació del medi ambient, fent possible el reciclatge de molts objectes i materials.

MISSIÓ
VISIÓ

REFESA vol continuar sent una empresa de referència al principat en el sector del reciclatge de ferralla i residus.

VALORS

Qualitat de les activitats, seguretat i salut dels treballadors i protecció de l'entorn fomentat en la política de gestió.

SERVEIS

Davant de l'evolució del mercat i de l'aparició de noves tecnologies, GRUP REFESA ha anat integrant nous serveis fins a arribar a cobrir tot el ventall de residus que trobem avui en dia. Dins de la seva oferta trobem: el reciclatge de residus valoritzables i no valoritzables, la descontaminació de Vehicles Fora d’Ús (VFU) i posterior desballestament, la compravenda de maquinària i recanvis d'ocasió, la gestió de residus de tallers mecànics, la destrucció de suports de dades i documents, la gestió de residus de la construcció i el transport i recollida de residus, incloent-hi els residus perillosos, entre ells l’amiant. A més, l'entitat ofereix un servei de lloguer de contenidors i sacs per a la construcció, buidatge i desmantellament de locals, venda de recanvis d'ocasió i compravenda de maquinària d'ocasió. 

Tanmateix, des del grup apostem de manera molt significativa pel Reciclatge d'Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE). Actualment, som l'única empresa del país autoritzada a realitzar el tractament d'aquests tipus de residus a Andorra. Se n'encarrega del seu desmuntatge i n'efectuem la descontaminació adient perquè els diferents components puguin ser reutilitzats, contribuint així a l’economia circular donant-los una nova vida.

Autoritzacions gestors de residus

Transport
Emmagatzematge
Tractament
REFESA Recuperacions Fèrriques SAU

Carrer Pobladó, 21,

AD500, Andorra la Vella

Tel. +376 722 607

L'horari d'atenció al client és:

de 8h a 13h i de 15h a 18h de dilluns a divendres.

REFESA és membre de:

Agreda, associació de gestors de residus d'Andorra.
Atmca, associació de transport de mercaderies i carburants d'Andorra.
bottom of page