LSR va ser creada el mes de desembre de l’any 2010. Les instal·lacions gaudeixen d'una privilegiada situació logística i compten amb una superfície de 2.200 m2 destinats al món del reciclatge. Es tracta d'una empresa jove i socialment responsable que basa les seves operacions en tres pilars fonamentals: econòmic, social i ambiental. ​

LSR va ser creada el mes de desembre de l’any 2010. Les instal·lacions gaudeixen d'una privilegiada situació logística i compten amb una superfície de 2.200 m2 destinats al món del reciclatge. Es tracta d'una empresa jove i socialment responsable que basa les seves operacions en tres pilars fonamentals: econòmic, social i ambiental.

logogrup refesa ai.png
MISSIÓ
VISIÓ
VALORS
SERVEIS

Davant de l'evolució del mercat i de l'aparició de noves tecnologies, GRUP REFESA ha anat integrant nous serveis fins a arribar a cobrir tot el ventall de residus que trobem avui en dia. Dins de la seva oferta trobem: el reciclatge de residus valoritzables i no valoritzables, la descontaminació de Vehicles Fora d'Ús (VFU) i posterior desballestament, la compravenda de maquinària i recanvis d'ocasió, la gestió de residus de tallers mecànics, la destrucció de suports de dades i documents, la gestió de residus de la construcció i el transport i recollida de residus, incloent-hi els residus perillosos, entre ells l'amiant. A més, l'entitat ofereix un servei de lloguer de contenidors i sacs per a la construcció, buidatge i desmantellament de locals, venda de recanvis d'ocasió i compravenda de maquinària d'ocasió.

Tanmateix, des del grup apostem de manera molt significativa pel Reciclatge d'Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE). Actualment, som l'única empresa del país autoritzada a realitzar el tractament d'aquests tipus de residus a Andorra. Se n'encarrega del seu desmuntatge i n'efectuem la descontaminació adient perquè els diferents components puguin ser reutilitzats, contribuint així a l'economia circular donant-los una nova vida.

Autoritzacions gestors de residus

Transport
Emmagatzematge
Tractament
Manipulació Amiant
LSR Logística i Serveis del Reciclatge SLU

Urb. Prat de la Jaia Nau 7,

AD600 Sant Julià de Lòria

Tel. +376 844 133

L'horari d'atenció al client és:

de 8h a 13h i de 15h a 18h de dilluns a divendres.

  • Gris Icono de Instagram
  • Gris Facebook Icono

© Grup Refesa by  -